Χρειάζεστε αυτοκίνητο;

Κάντε αίτηση online και λάβετε άμεσα απόφαση

Αιτηθείτε εδώ

Αγορά αυτοκινήτου

Το νέο σας αυτοκίνητο. Kαινούργιο (συμβατικό, ηλεκτρικό, υβριδικό) ή Μεταχειρισμένο

 • Επιτόκιο ανάλογα με την προκαταβολή.

   Μεγαλύτερη προκαταβολή, χαμηλότερο επιτόκιο.

 • Χωρίς αρχικά τραπεζικά έξοδα

  Για πράξεις μέσω προμηθευτών δεν χρεώνονται αρχικά τραπεζικά έξοδα. Αν η αγορά γίνεται από ιδιώτη, τα τραπεζικά έξοδα χρεώνονται κανονικά.

Επιλογές χρηματοδότησης

 • Μπορείτε να υποβάλετε το αίτημα σας και να λάβετε άμεσα απόφαση ηλεκτρονικά με πολύ απλή διαδικασία, μέσω του BoC Mobile App ή του Internet Banking. Η χρηματοδότηση σας έχει τα πιο κάτω χαρακτηριστικά : 

  • Ποσό μέχρι €15,000 (ελάχιστο €2.500) για αγορά καινούργιου αυτοκινήτου
  • Ελάχιστη ίδια συνεισφορά 15%
  • Ευνοϊκότερο επιτόκιο ανάλογα με την συνεισφορά.  Για Green Car - καινούργιο ηλεκτρικό ή υβριδικό αυτοκίνητο με εκπομπές ρύπων <50g CO2/Km, το επιτόκιο είναι 0,25% χαμηλότερο από τα υπόλοιπα σχέδια ενοικιαγοράς καινούργιου αυτοκινήτου.
  • Σταθερό ή κυμαινόμενο επιτόκιο  
  • Χωρίς προσωπικές εγγυήσεις
  • Δέσμευση αυτοκινήτου ως αντικείμενο ενοικιαγοράς
  • Μέγιστη περίοδος  αποπληρωμής 7 χρόνια. Για Green Car - καινούργιο ηλεκτρικό ή υβριδικό αυτοκίνητο με εκπομπές ρύπων<50g CO2/Km, η μέγιστη διάρκεια ανέρχεται στα 8 χρόνια
  • Χωρίς αρχικά τραπεζικά έξοδα

   

 • Καινούργιο αυτοκίνητο

  Μπορείτε να υποβάλετε το αίτημα σας  μέσω του Internet Banking ή BoC Mobile app. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα επικοινωνήσει μαζί σας λειτουργός της Τράπεζας για την ολοκλήρωση της διαδικασία αίτησης σας. Η χρηματοδότηση σας έχει τα πιο κάτω χαρακτηριστικά:

  • Ποσό μέχρι €50.000 για αγορά καινούργιου αυτοκινήτου
  • Μέγιστη διάρκεια αποπληρωμής 7 χρόνια.  Για Green Car - ηλεκτρικό αυτοκίνητο ή υβριδικό αυτοκίνητο με εκπομπές ρύπων <50g CO2/Km η μέγιστη διάρκεια ανέρχεται στα 8 χρόνια.
  • Ελάχιστη ιδία συνεισφορά 15% 
  • Ευνοϊκότερο επιτόκιο ανάλογα με την συνεισφορά.  Για Green Car - ηλεκτρικό αυτοκίνητο ή υβριδικό αυτοκίνητο με εκπομπές ρύπων <50g CO2/Km το επιτόκιο είναι 0,25% χαμηλότερο από τα υπόλοιπα σχέδια ενοικιαγοράς καινούργιου αυτοκινήτου.
  • Σταθερό ή κυμαινόμενο επιτόκιο
  • Με προσωπικές εγγυήσεις
  • Δέσμευση αυτοκινήτου ως αντικείμενο ενοικιαγοράς
  • Χωρίς αρχικά τραπεζικά έξοδα

  Για οποιαδήποτε άλλη επιλογή που δεν καλύπτεται από τα πιο πάνω (όπως μεγαλύτερο ποσό) μπορείτε να απευθύνεστε σε οποιοδήποτε κατάστημα μας για εξυπηρέτηση

   

  Μεταχειρισμένο αυτοκίνητο

  Μπορείτε να απευθύνεστε σε οποιοδήποτε κατάστημα μας για εξυπηρέτηση.  Η χρηματοδότηση σας έχει τα πιο κάτω χαρακτηριστικά : 

  • Ελάχιστο ποσό €2,500
  • Μέγιστη διάρκεια αποπληρωμής 5 χρόνια
  • Ελάχιστη ιδία συνεισφορά 20%
  • Ευνοϊκότερο επιτόκιο ανάλογα με την συνεισφορά
  • Σταθερό ή κυμαινόμενο επιτόκιο
  • Με προσωπικές εγγυήσεις
  • Δέσμευση αυτοκινήτου ως αντικείμενο ενοικιαγοράς
  • Χωρίς αρχικά τραπεζικά έξοδα

Υπολογίστε την ενδεικτική δόση

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ-ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Αιτηθείτε online για QuickCar - Hire Purchase

Ποσό χρηματοδότησης

μέχρι €15,000

Συμπληρώστε την αίτηση

εύκολα και γρήγορα

Λάβετε απόφαση

άμεσα

Αιτηθείτε online εδώ

Περισσότερες πληροφορίες

 • Η διάρκεια αποπληρωμής εξαρτάται από το είδος του αυτοκινήτου. 

  Μέγιστη διάρκεια:

  • 7 χρόνια για καινούργιο αυτοκίνητο.  Για Green Car - ηλεκτρικό αυτοκίνητο ή υβριδικό αυτοκίνητο με εκπομπές ρύπων <50g CO2/Km η μέγιστη διάρκεια ανέρχεται στα 8 χρόνια
  • 5 χρόνια για μεταχειρισμένο. 
 • Υπάρχει ελάχιστη προκαταβολή 15% για καινούργιο αυτοκίνητο και 20% για μεταχειρισμένο.

 • Μπορείτε να επωφεληθείτε με 0,10% έκπτωση στο επιτόκιο του σχεδίου Fil-eco Δάνειο Ενέργειας για αγορά και εγκατάσταση σταθμού φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, αν έχετε ήδη εγκριθεί για Ενοικιαγορά Πράσινου Αυτοκινήτου.

 • Υπάρχει δυνατότητα για πρόωρη εξόφληση, χωρίς οποιοδήποτε κόστος.  

 • Χρηματοδότηση με Συμφωνία Ενοικιαγοράς:

  • Όταν εγκριθεί το αίτημά σας μεταβιβάζεται το αυτοκίνητο στο όνομα της Τράπεζας Κύπρου και στο όνομά σας και πληρώνεται ο πωλητής, 
  • Όταν εξοφληθεί η χρηματοδότηση, το αυτοκίνητο μεταβιβάζεται στο όνομά σας, με την καταβολή €50 στην Τράπεζα ως δικαίωμα αγοράς. Το δικαίωμα αγοράς είναι ενσωματομένο στην τελευταία δόση.
 • Υπάρχει δυνατότητα για χρηματοδότηση αγοράς εξοπλισμού και μοτοσυκλέτας (καινούργιας ή μεταχειρισμένης). Για λεπτομέρειες και επιτόκια ενημερωθείτε από τους Λειτουργούς Εξυπηρέτησης στο δίκτυο καταστημάτων μας.

   

 • Ενημερωθείτε για τα επιτόκια εδώ.

 • Σε ποιους απευθύνεται το προϊόν;  

  Η διευκόλυνση προσφέρεται μόνο σε μόνιμους κατοίκους Κύπρου. Εάν δεν είσαι μόνιμος κάτοικος Κύπρου κατά το τελευταίο έτος, επικοινώνησε με το κατάστημα που σε εξυπηρετεί για να ενημερωθείς για τις επιλογές σου.

  Πώς μπορώ να ελέγξω σε ποιο στάδιο βρίσκεται η αίτηση μου;

  Θα ενημερώνεσαι μέσω μηνύματος στο κινητό σου.

  Μπορώ να υποβάλω αίτημα από κοινού με άλλο άτομο;

  Τα προϊόντα QuickCar προσφέρονται σε ένα μισθωτή μόνο. Μπορείς να αιτηθείς από κοινού χρηματοδότηση με άλλο άτομο μέσω του καταστήματος που σε εξυπηρετεί.

  Ποια δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβάλω;

  Θα πρέπει να υποβάλεις το τιμολόγιο/έντυπο προσφοράς για το αυτοκίνητο. Πιθανόν να ζητηθεί αποδεικτικό των εισοδημάτων σου μέσω της ηλεκτρονικής αίτησης.

  Η ενοικιαγορά θα πρέπει να καλυφθεί με ασφάλεια ζωής;

  Όχι, δεν χρειάζεται. Εάν όμως το επιθυμείς, μπορείς να επικοινωνήσεις με το κατάστημα που σε εξυπηρετεί (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις).

  Υπάρχουν έξοδα για την αίτηση;

  Τα προϊόντα QuickCar προσφέρονται χωρίς οποιαδήποτε αρχικά τραπεζικά έξοδα (διευθέτησης ή ετοιμασίας συμβολαίων). Το μόνο που θα  χρειαστεί να πληρώσεις είναι τα τέλη χαρτοσήμου σύμφωνα με την εκάστοτε νομοθεσία.

  Τι συνεπάγονται η αυτοματοποιημένη αξιολόγηση της αίτησης μου, η αυτοματοποιημένη διαδικασία λήψης απόφασης και η αυτοματοποιημένη επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων;

  Οι αιτήσεις για προϊόντα QuickCar αξιολογούνται ηλεκτρονικά βάσει της πιστοληπτικής σου ικανότητας, τη δυνατότητα αποπληρωμής, και την εκάστοτε πιστωτική πολιτική της Τράπεζας .

  Απόφαση για έγκριση ή απόρριψη αίτησης που υποβλήθηκε διαδικτυακά λαμβάνεται αφού τύχουν επεξεργασίας τα προσωπικά σου δεδομένα, χρησιμοποιώντας μόνο αυτοματοποιημένα μέσα (συμπεριλαμβανομένου της δημιουργίας προφίλ), χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση και μόνο αφού μας δώσεις τη ρητή σου συναίνεση.

  Η δημιουργία προφίλ με τη διαδικασία αυτή συνεπάγεται την αυτοματοποιημένη επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων για ανάλυση, αξιολόγηση και πρόβλεψη της πιστοληπτικής σου ικανότητας και δυνατότητας αποπληρωμής της διευκόλυνσης.

  Η Τράπεζα θα κάνει χρήση μόνο των αναγκαίων πληροφοριών που επιτρέπουν την αξιολόγηση της πιστοληπτικής σου ικανότητας και δυνατότητας αποπληρωμής, ώστε να μπορεί να λάβει υπεύθυνη, δίκαιη και ενημερωμένη απόφαση για χορήγηση ή όχι πιστωτικής διευκόλυνσης.

  Η Τράπεζα θα κάνει χρήση πληροφοριών που εσύ παρέχεις, καθώς επίσης και πληροφοριών που προκύπτουν από εσωτερικές πηγές της Τράπεζας (δηλαδή προσωπικά δεδομένα και στοιχεία επικοινωνίας σου, στοιχεία για απασχόληση, εισόδημα, έξοδα, οικογενειακή δομή, καταναλωτικές συνήθειες, συμπεριφορά με άλλους λογαριασμούς/διευκολύνσεις/εγγυήσεις/εξασφαλίσεις, καθυστερημένες οφειλές σε άλλους λογαριασμούς/διευκολύνσεις, χρέη βάσει δικαστικής απόφασης, το κατά πόσο τα προσωπικά σου δεδομένα έχουν επιβεβαιωθεί, ενημερώσεις για σκοπούς καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες) καθώς και από εξωτερικές πηγές (δηλαδή στοιχεία πτώχευσης όπως οφειλές, μη εξυπηρετούμενες χορηγήσεις και χρέη βάσει δικαστικής απόφασης σε άλλες τράπεζες από το Artemis Credit Bureau).

  Επίσης, η αίτηση δύναται να παραπεμφθεί αυτόματα στην Τράπεζα για περαιτέρω αξιολόγηση από λειτουργό.

  Σε περίπτωση απόρριψης, έχω δικαίωμα ένστασης κατά της αυτοματοποιημένης απόφασης;

  Ναι, δικαιούσαι να ζητήσεις επανεξέταση της αίτησης από λειτουργό της Τράπεζας επικοινωνώντας με το κατάστημα που σε εξυπηρετεί.

  Μπορώ να αποχωρήσω από την διαδικασία αίτησης ανά πάσα στιγμή είτε πριν την υποβολή της αίτησης είτε και μετά την σχετική απόφαση της Τράπεζας;

  Μπορείς να αποσύρεις την αίτησή σου ανά πάσα στιγμή. Εάν καταχωρήσεις οποιαδήποτε στοιχεία, έχεις την επιλογή αποθήκευσης τους και συνέχιση της υποβολής της αίτησης  σε μεταγενέστερο στάδιο ή και απόσυρσης της αίτησης . Εάν επιλέξεις να αποσύρεις την αίτησή σου, τα στοιχεία που έχεις καταχωρήσει δεν θα αποθηκευτούν. Η αίτησή σου αποσύρεται αυτόματα εάν παραμείνει αδρανής για 15 μέρες.

  Σε περίπτωση που η Τράπεζα έχει ήδη λάβει απόφαση, μπορείς και πάλι να αποσύρεις την αίτησή σου ανά πάσα στιγμή πριν προχωρήσεις στην υπογραφή των συμβολαίων για την παραχώρηση της διευκόλυνσης. Αυτό δεν επηρεάζει τα άλλα δικαιώματα σου σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων.

  Με ποιο τρόπο η Τράπεζα Κύπρου διασφαλίζει την ιδιωτικότητα μου και τη διαχείριση των προσωπικών μου δεδομένων;

  Η Τράπεζα δεσμεύεται να διασφαλίζει την ιδιωτικότητα σου και την διαχείριση των προσωπικών σου δεδομένων με ανοιχτό και διαφανή τρόπο. Μπορείς να μάθεις περισσότερα στη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Τράπεζας, όπου επίσης θα βρεις και άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τα δικαιώματα σου, όπως π.χ. το δικαίωμα πρόσβασης, το δικαίωμα να ζητήσεις διόρθωση/επανόρθωση, το δικαίωμα υποβολής παραπόνου κ.α.

  Τι συμβαίνει μετά την έγκριση της αίτησης;

  Αφού η αίτησή σου εγκριθεί, θα ειδοποιηθείς για την ετοιμασία των εγγράφων της σύμβασης και για την παραχώρηση της διευκόλυνσης, μέσω μηνύματος στο κινητό σου. Η υπογραφή των εγγράφων της σύμβασης θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα που σε εξυπηρετεί, εκτός εάν έχεις υποδείξει διαφορετικά κατά τη διάρκεια της αίτησης.

  Πώς θα πληρωθεί ο πωλητής;

  Η Τράπεζα θα καταθέσει το ποσό της ενοικιαγοράς απευθείας στον λογαριασμό του πωλητή.

  Μπορώ να αλλάξω γνώμη;

  Εάν έχεις υπογράψει τα έγγραφα της σύμβασης και ο πωλητής έχει πληρωθεί με το ποσόν της ενοικιαγοράς, δεν μπορείς να αποχωρήσεις από την σύμβαση.

  Ποιο είναι το Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Επιτόκιο (ΣΕΠΕ);

  Το Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Επιτόκιο (ΣΕΠΕ) είναι το συνολικό κόστος της πιστωτικής διευκόλυνσης εκφρασμένο ως ετήσιο ποσοστό. Το ΣΕΠΕ παρέχεται για να σε διευκολύνει να συγκρίνεις διαφορετικές προσφορές. Το ΣΕΠΕ περιλαμβάνει όλα τα έξοδα της πιστωτικής διευκόλυνσης που πληρώνονται από τον πελάτη είτε προς την Τράπεζα είτε σε τρίτους (π.χ. κυβερνητικά τέλη κ. ο .κ.)

  Δεν είμαι πελάτης της Τράπεζας. Μπορώ να υποβάλω αίτηση;

  Ναι. Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή mobile app της Τράπεζας και να κάνεις εγγραφή. Στη συνέχεια, θα έχεις τη δυνατότητα να συνδεθείς με την 1Bank (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις). Μπορείς να αιτηθείς την διευκόλυνση αυτή μέσω 1Bank ή μέσω της εφαρμογής mobile app της Τράπεζας.

Προειδοποίηση:

Η χρηματοδότηση παραχωρείται με Συμφωνία Ενοικιαγοράς.  Η Τράπεζα διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει οποιαδήποτε αίτηση κατά την κρίση της και να αποσύρει οποιοδήποτε σχέδιο ανά πάσα στιγμή.  Σε περίπτωση κυμαινόμενου επιτοκίου, το ποσό της δόσης (του μισθώματος) και το συνολικό κόστος χορήγησης μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί ανάλογα με τη διακύμανση του βασικού επιτοκίου.

800.00.800

+35722128000 από εξωτερικό
Δευτέρα - Παρασκευή 7:45 - 18:00 & Σάββατο και Κυριακή 09:00 - 17:00

Βρείτε το κοντινό σας κατάστημα

ή χρησιμοποιήστε μια από τις ΑΤΜ μας

Εξειδικευμένος λειτουργός

μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει σχετικά με τα προϊόντα μας